Tapahtuman nimiFisuun vaellus,Evo järvialue
Tapahtuman tyyppi Fisuun-vaellus
Paikka Evo, Niemisjärvet Evo
Alkaa 04.09.2021 10:00
Loppuu 05.09.2021 17:00
Järjestäjä SVK,Kaakkois-Suomen vapaa-ajankalastajapiiri
Yhteyshenkilö Veikko Karinkanta
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite veikko.karinkanta@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 040 1325774
Max osallistujamäärä 10
Paikkoja jäljellä 10
Muuta tietoa

Viikonlopun kestävä Fisuun vaellus.
Tapahtuma on suunnattu 12-14-vuotiaille nuorille ja heidän huoltajilleen . Huoltajan mukana olo on edellytyksenä osallistumiselle.
-Perehtyminen aloitetaan teoriapäivällä 18.8(paikka ilmoitetaan myöhemmin)Teoriaosuudessa käydään yksityiskohtaisesti läpi vaadittavat
varusteet ja muu valmistautuminen itse vaellukseen (Teoriapäivään osallistuminen on pakollista). -Varsinaiselle vaellukselle 4-5.9 Evolle.
Aamulla kokoontumisen jälkeen lähdetään liikkeelle,välillä pysähdellen.Patikointia tulee noin 3 km.Kohteessa pystytetään ensin leiri,jonka jälkeen,kalastellaan,tehdään ruokaa ja elellään leppoisaa leiri.Seuraavana päivänä puretaan leiri japatikoidaan sopivin pysähdyksin 3-4 km matka takaisin.-Järjestäjiltä löytyy lainavälineitä mm.ruuan tekoon ja kalastamiseen.Jokaisella osallistujalla/osallistuvalla perheelläpitää olla oma makuupussi,makuualusta ja teltta.Lisäksi reppu/rinkka omien tavaroiden kantamiseen.-Osallistumismaksu/hlö on SVK:n jäsenille 30 e ei jäsenille50 e. Maksu suoritettava ennakkoon,ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille erillisessä vahvistuskirjeessä.!!! HUOM HUOM HUOM!!! Täytä jokaisesta osallistujasta oma ilmoittautumislomake !!

HintaSVK:n jäsenille SVK:n kalastusseuran jäsen 30 e€ / Ei jäsenille 50 e€

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen
Kirjoita SVK:n kalaseurasi nimi tai jätä tyhjäksi.