Tapahtuman nimiFISUUNFONGAUS
Tapahtuman tyyppi Kilpailu
Paikka koko Suomi,
Alkaa 01.06.2021 00:00
Loppuu 31.08.2021 00:00
Järjestäjä Suomen vapaa-ajankalastajien keskusjärjestö
Yhteyshenkilö Heidi Pernu
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite heidi.pernu@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0443554109
Max osallistujamäärä
Paikkoja jäljellä
Muuta tietoa

Tervetuloa osallistumaan nuorten omaan lajikalastuskilpailuun, kilpailu käydään kolmen kuukauden aikana ympäri Suomea. Kalasta mahdollisimman monta eri lajia ja ilmoita ne kilpailun Whatsapp-ryhmään. Nuoremmat osallistujat, joilla ei ole omaa puhelinta tai Whatsappia käytössä voivat osallistua myös huoltajan puhelimella.

Fongauksessa eli lajikalastuksessa on tarkoitus kalastaa mahdollisimman monta eri kalalajia. Tässä kilpailussa ei kalan koolla ole väliä, pienen pieni kymmenpiikki on yhtä arvokas kuin 10 kilon hauki. Fongaus kehittää kalastustaitojasi monipuolisesti ja samalla opit myös tunnistamaan yhä useampia kalalajeja. Kilpailuun voivat osallistua kaikki 0-18 -vuotiaat lapset ja nuoret, osallistujat jaetaan kahteen eri sarjaan iän perusteella: 0-12 -vuotiaat ja 13-18 -vuotiaat. Molempien sarjojen kolme parasta palkitaan kalastusvälinepalkinnoin. Lisää tietoa kilpailun säännöistä ja tulosseurannan löydät http://www.fisuun.fi/fisuunfongaus
Ilmoittautumalla kisaan kilpailija hyväksyy henkilö- ja yhteystietojensa tallentamisen osallistujatietokantaan, julkiseen tuloslistaan tulevat näkyviin vain osallistujan nimi ja mahdollinen seura (mikäli et halua nimeäsi ilmoitettavan tuloslistassa ole yhteydessä kisan vastuuhenkilöön heidi.pernu@vapaa-ajankalastaja.fi). Ilmoittautumalla kilpailuun kilpailija hyväksyy kilpailun säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä.

Kun ilmoittautuminen on vastaanotettu osallistuja liitetään kilpailun omaan whatsapp-ryhmään, jonne ilmoitukset saaduista kaloista lähetetään. Kuvausohje julkaistaan 31.5. illalla.


Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen
Kirjoita SVK:n kalaseurasi nimi tai jätä tyhjäksi.