Tapahtuman nimiFISUUNFONGAUS
Tapahtuman tyyppi Kilpailu
Paikka koko Suomi,
Alkaa 01.06.2023 00:00
Loppuu 31.08.2023 00:00
Järjestäjä Suomen vapaa-ajankalastajien keskusjärjestö
Yhteyshenkilö Heidi Pernu
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite heidi.pernu@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0443554109
Max osallistujamäärä
Paikkoja jäljellä
Muuta tietoa

Fisuun Fongaus jälleen kesällä 2023!

Ilmoittaudu täällä: https://forms.gle/dg3kvBfLc1KskQ5JA

Tervetuloa osallistumaan nuorten omaan lajikalastuskilpailuun, kilpailu käydään kolmen kuukauden aikana ympäri Suomea. Kalasta mahdollisimman monta eri lajia ja ilmoita ne kilpailun Whatsapp-ryhmään. Nuoremmat osallistujat, joilla ei ole omaa puhelinta tai Whatsappia käytössä voivat osallistua myös huoltajan puhelimella.

Fongauksessa eli lajikalastuksessa on tarkoitus kalastaa mahdollisimman monta eri kalalajia. Tässä kilpailussa ei kalan koolla ole väliä, pienen pieni kymmenpiikki on yhtä arvokas kuin 10 kilon hauki. Fongaus kehittää kalastustaitojasi monipuolisesti ja samalla opit myös tunnistamaan yhä useampia kalalajeja. Kilpailuun voivat osallistua kaikki 0-18 -vuotiaat lapset ja nuoret, osallistujat jaetaan kahteen eri sarjaan iän perusteella: 0-12 -vuotiaat ja 13-18 -vuotiaat. Molempien sarjojen kolme parasta palkitaan kalastusvälinepalkinnoin.

Lisää tietoa kilpailun säännöistä ja tulosseurannan löydät https://www.fisuun.fi/fisuunfongaus

Ilmoittautumalla kisaan kilpailija hyväksyy henkilö- ja yhteystietojensa tallentamisen osallistujatietokantaan, julkiseen tuloslistaan tulevat näkyviin vain osallistujan nimi ja mahdollinen seura (mikäli et halua nimeäsi ilmoitettavan tuloslistassa ole yhteydessä kisan vastuuhenkilöön heidi.pernu@vapaa-ajankalastaja.fi). Ilmoittautumalla kilpailuun kilpailija hyväksyy kilpailun säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä.

Viikolla 22 kaikille ilmoittautuneille lähetetään kutsu liittyä kilpailun omaan whatsapp-ryhmään, jonne ilmoitukset saaduista kaloista lähetetään. Kuvausohje julkaistaan 31.5.2023 illalla Fisuun Fongauksen omilla sivuilla, sekä Fisuun somekanavilla!

Tervetuloa!