Tapahtuman nimiNuorten kalastusleiri
Tapahtuman tyyppi Leiri
Paikka Loviisa, Källantie 86, Loviisa
Alkaa 28.06.2024 09:00
Loppuu 30.06.2024 17:00
Järjestäjä Loviisan Eränkävijät ry
Yhteyshenkilö Kirsi Kippola
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite toimisto@loviisansammutinhuolto.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0503584898
Max osallistujamäärä 20
Paikkoja jäljellä 7
Muuta tietoa

Kalastusleiri on suunnattu pääsääntöisesti 12–17- vuotiaille lapsille ja nuorille ympäri Suomen. Alle 10 – vuotias voi osallistua leirille vain aikuisen huoltajan kanssa. Toki vanhemmat ja huoltajat ovat enemmän kuin tervetulleita leirille ihan kaiken ikäisten lasten ja nuorten kanssa.

Leiri on osallistujille maksuton. Sitovat ilmoittautumiset 15.6. mennessä, leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerro ilmoittautumisessa osallistujan nimi ja ikä, asuinpaikka, mahdolliset allergiat ja lääkitykset sekä huoltajan yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti) sekä se, saako leiriläisiä kuvata ja kuvia julkaista. 20 ensiksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Leirille ei ole yhteiskuljetusta, eikä leiriläisten kuljetuksista makseta korvauksia. Yöpyminen omassa teltassa.

Leiri järjestetään Loviisassa kaupungin leirialueella Källassa. Alue sijaitsee aivan meren ääressä, Loviisan keskustasta alueelle on matkaa n. 15 km. Källan uimaranta on hienoa hiekkaa ja rantana matala, lapsiystävällinen. Uimarannalla on laituri. Alueelta löytyy myös huoltorakennus, sauna ja ulkopuucee:t. Huoltorakennuksessa on ruokailukatos ja keittiö sekä kaksi pientä makuuhuonetta. Sauna on sähköistetty ja pesuhuoneessa on kolme suihkua.


Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen
Kirjoita SVK:n kalaseurasi nimi tai jätä tyhjäksi.