Kilpailun säännöt voit lukea tästä.


Tapahtuman nimiStreet fishing Hämeenlinna
Tapahtuman tyyppi Kilpailu ja Street fishing -tapahtuma
Paikka Hämeenlinna, Linnanpuisto
Alkaa 24.08.2021 17:00
Loppuu 24.08.2021 20:00
Järjestäjä Suomen Vapaa-ajankalastajat ja Hämeenlinnan Urheilukalastajat
Yhteyshenkilö Ilkka Keinänen
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite ilkka.keinanen@phnet.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 044-9100910
Muuta tietoa

SVK järjestää Street fishing -kilpailun Hämeenlinnassa 24.8.2021 klo 17–20. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu käydään Hämeenlinnan keskustassa (katso kartta sivun yläosasta). Koko alueella saa kalastaa vapakalastusvälineillä.

Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljä pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa. Otettavat kalat tulee välittömästi tappaa. Kalat voi myös HALUTESSAAN vapauttaa, jolloin valokuvat toimivat todisteina.

Kisassa on vain yksi sarja, mutta kukin nuori (syntynyt 2003 tai myöhemmin) saa 5 cm hyvitystä joukkueensa eduksi.

Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna, mikäli he kalastavat heittokalastusvälinein. Muita lupia ei tarvita.

Osallistumismaksut, nuoret 0 €, SVK:n aikuisjäsenet 5 € ja muut aikuiset 10 €/hlö, maksetaan paikan päällä käteisellä (tasaraha) tai Mobilepaylla. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.

Joukkueinfo sekä sääntökertaus joukkueille pidetään 16:45 kilpailukeskuksessa Linnanpuistossa.

Kolme kärkijoukkuetta palkitaan kisan jälkeen lahjakortein (2 x 75 €, 2 x 50 €, 2 x 30 €) Suomen suurimpaan ja tuotevalikoimaltaan laajimpaan kalastustarvikeliike Ruoto Mega Storeen ja sen verkkokauppaan! Lisäksi voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin ”Hämeenlinnan Kalakunkku” ja on tuloksellaan mukana kilpailemassa ”Vuoden katukalastaja” –tittelistä kiertopalkintoineen.

ILMOITTAUTUMISIA otetaan paikan päällä klo 15:45 alkaen tai mieluiten etukäteen sähköpostitse osoitteeseen ilkka.keinanen@phnet.fi (max. 50 joukkuetta mahtuu mukaan). Kerro viestissä joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja syntymävuodet. Mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile vanhempansa/huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren vanhemman/huoltajan nimi- ja yhteystiedot.

Vinkki: Onkiminen kuulunee saalisvarmana ja monia eri kaloja pyytävänä menetelmänä osaksi useimpien joukkueiden taktiikkaa, samoin kuin viehekalastus jonkin kookkaamman petokalan nappaamiseksi siiman päähän.

HintaSVK:n jäsenille Nuoret 0 €, Aikuiset 5€ / Ei jäsenille Nuoret 0 €, Aikuiset 10€