Rentomielinen ja kaikenikäisille suunnattu kalastuskilpailu, jossa nuoret saavat tasoitusta. Tervetuloa!

Kilpailun säännöt voit lukea tästä.


Tapahtuman nimiStreet fishing Helsinki 2021
Tapahtuman tyyppi Kilpailu ja Street fishing -tapahtuma
Paikka Helsinki, Kaisaniemenranta 11, Helsinki
Alkaa 12.08.2021 17:30
Loppuu 12.08.2021 20:30
Järjestäjä Suomen Vapaa-ajankalastajat ja Etelä-Suomen Vapaa-ajankalastajapiiri
Yhteyshenkilö Mauri Suojanen
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite mauri.suojanen@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 040 589 6692
Muuta tietoa

Suomen Vapaa-ajankalastajat järjestää Street fishing -kilpailun Helsingissä torstaina 12.8.2021 klo 17:30–20:30. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu käydään Eläintarhan- ja Kaisaniemenlahden ympäristössä.

Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljä pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat kuvataan järjestäjän antamalla mittalaudalla, jonka jälkeen kalat voi halutessaan vapauttaa. Kalat joita ei vapauteta tulee lopettaa saaliiksi saamisen yhteydessä.
Kisassa on vain yksi sarja, mutta kukin nuori (syntynyt 2003 tai myöhemmin) saa 5 cm hyvitystä joukkueensa eduksi.
Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna, mikäli he kalastavat heittokalastusvälinein. Muita lupia ei tarvita.

Osallistumismaksut, nuoret 0 €, SVK:n aikuisjäsenet 5 € ja muut aikuiset 10 €/hlö, maksetaan paikan päällä käteisellä tai mobilepaylla. Käteismaksussa mielellään TASARAHA. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.
Joukkueinfo sekä sääntökertaus joukkueille pidetään 17:20 kilpailukeskuksessa (Kaisaniemenranta 11). Tulkaa siis ajoissa.
Kolme kärkijoukkuetta palkitaan kisan jälkeen lahjakortein (2 x 75 €, 2 x 50 €, 2 x 30 €) Suomen suurimpaan ja tuotevalikoimaltaan laajimpaan kalastustarvikeliike Ruoto Mega Storeen ja sen verkkokauppaan! Lisäksi voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin ”Stadin Kalakunkku” ja on tuloksellaan mukana kilpailemassa ”Vuoden katukalastaja” –tittelistä palkintoineen.

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu paikan päällä tai etukäteen sähköpostitse osoitteeseen mauri.suojanen@vapaa-ajankalastaja.fi.
Kerro viestissä:
– joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja syntymävuodet.
– mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile vanhempansa/huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren vanhemman/huoltajan nimi- ja yhteystiedot.
– Ilmoita myös, ovatko osallistujat Suomen Vapaa-ajankalastajien jäseniä!
– jos ilmoittaudutte paikanpäällä, tulkaa ajoissa paikalle!

Vinkki: Onkiminen kuulunee saalisvarmana ja monia eri kaloja pyytävänä menetelmänä osaksi useimpien joukkueiden taktiikkaa, samoin kuin viehekalastus jonkin kookkaamman petokalan nappaamiseksi siiman päähän.

HintaSVK:n jäsenille alle 18-v 0 €, aikuiset 5€ / Ei jäsenille alle 18-v 0 €, aikuiset 10€