Rentomielinen ja kaikenikäisille suunnattu kalastuskilpailu, jossa nuoret saavat tasoitusta. Tervetuloa!

Kilpailun säännöt voit lukea tästä..


Tapahtuman nimiStreet Fishing Kajaani
Tapahtuman tyyppi Kilpailu ja Street fishing -tapahtuma
Paikka Kajaani, Linnanvirta, Kajaani
Alkaa 08.06.2021 17:00
Loppuu 08.06.2021 20:00
Järjestäjä Kainuun Vapaa-ajankalastajat ry, Kajaanin kaupunki ja SVK
Yhteyshenkilö Matti Kulju
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite matti.kulju@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0503697667
Muuta tietoa

SVK järjestää Street fishing -kilpailun Kajaanissa 8.6.2021 klo 17–20. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu käydään Linnanvirran alueella (katso kartta sivun yläosasta).

Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljä pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa tai ne voi halutessaan vapauttaa, jolloin valokuvat toimivat todisteina. Kalat joita ei vapauteta tulee lopettaa saaliiksi saamisen yhteydessä.

Kisassa on vain yksi sarja, mutta kukin nuori (syntynyt 2003 tai myöhemmin) saa 5 cm hyvitystä joukkueensa eduksi.

Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna, mikäli he kalastavat heittokalastusvälinein. Lisäksi kaikilla kalastajilla täytyy olla ilmainen Linnanvirran kalastuslupa, minkä voi lunastaa osoitteesta: http://www.kajaaninperhokerho.fi/

Osallistumismaksut, nuoret 0 €, SVK:n aikuisjäsenet 5 € ja muut aikuiset 10 €/hlö, maksetaan paikan päällä käteisellä. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.
Joukkueinfo sekä sääntökertaus joukkueille pidetään 16:50 kilpailukeskuksessa Linnanvirran heittokalastuslaiturin edessä. Tulkaa siis ajoissa.

Kolme kärkijoukkuetta palkitaan kisan jälkeen lahjakortein (2 x 75 €, 2 x 50 €, 2 x 30 €) Suomen suurimpaan ja tuotevalikoimaltaan laajimpaan kalastustarvikeliike Ruoto Mega Storeen ja sen verkkokauppaan! Lisäksi voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin ”Kajaanin Kalakunkku” ja on tuloksellaan mukana kilpailemassa ”Vuoden katukalastaja” –tittelistä kiertopalkintoineen.

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu paikan päällä tai etukäteen sähköpostitse osoitteeseen matti.kulju@vapaa-ajankalastaja.fi. Kerro viestissä:
– Joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja syntymävuodet.
– Mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile vanhempansa/huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren vanhemman/huoltajan nimi- ja yhteystiedot.
– Ilmoita myös, ovatko osallistujat Suomen Vapaa-ajankalastajien jäseniä.
– Jos ilmoittaudutte paikanpäällä, tulkaa ajoissa paikalle!

Vinkki: Onkiminen kuulunee saalisvarmana ja monia eri kaloja pyytävänä menetelmänä osaksi useimpien joukkueiden taktiikkaa, samoin kuin viehekalastus jonkin kookkaamman petokalan nappaamiseksi siiman päähän.

HintaSVK:n jäsenille nuoret 0 €, aikuiset 5€ / Ei jäsenille nuoret 0 €, aikuiset 10€