Uusi vuosivaappu

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Vetouistelija Mikko taiteili vuosivaapun!

Nuorten suosittu vuosivaapun värityskilpailu on ratkennut. Upeimman vaapun vuodelle 2014 suunnitteli 13-vuotias Mikko Lähteenmaa Lahdesta.

Vuosivaappu.2014
Vuosivaappu 2014

Vaaput voittajalle
Vuosivaappukisan voittaja Mikko Lähteenmaa pääsi tutustumaan uistinten valmistamiseen Finlandia Uistimen tehtaalla Vääksyssä.
Isäntänä ja palkinnon luovuttajana toimi Kalevi Kangas.

Kisailijoiden tehtävänä oli suunnitella vuosivaapuksi uusi erikoisväri, joka lumoaa kalat iskemään.
Vaapun selkä on musta ja pinkkiä kylkeä koristavat raidat sekä hopeakiteet. Vatsa on kuparin värinen mustalla keskihäivytyksellä. Tällaista väritystä ei ole koskaan tullut kaupoissa vastaan. Vaappu on kerrassaan loisteliaan näköinen! Erityisesti kuhan sekä lohen luulisi mieltyvän väritykseen.
”Omista suosikkiväreistä sain idean väritykseen. Lisäksi vaadittiin ripaus omaa luovuutta ja väritys oli valmis” kertoo voittaja. Kalastus on Mikosta hieno harrastus, eikä mistään noviisista ole kyse. ”Mieluiten kalastan vetouistimella sekä heittouistellen kavereiden, isän tai papan kanssa. Vetouistelussa on hienoa pitää vapa kädessä ja odottaa kalan iskua. Omia ennätyskalojani ovat mm. yli viiden kilon hauki sekä kahden kilon kuha. Tulevaisuudessa toivon pääseväni kalaan Norjaan merelle tai Tenolle lohia pyytämään. Tavoitteena on myös aloittaa talvinen kilpapilkintä. Kalastus ja kalastusvälineiden askartelu on kivaa puuhaa. Kuulun Lahden seudun nuoriin pyytäjiin ja kerhoillassa vuosivaappuvärityksetkin tehtiin” kertoo tyytyväinen voittaja.

Uusi vuosivaappu tulee myyntiin SVK:n verkkokauppaan kesäkuun alussa.

Janne Rautanen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][fbcomments width=”400″ num=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][wdfb_like_button][/vc_column][/vc_row]