Vuoden 2016 Lotto-värityskilpailun voittaja

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vaappumestari Taneli voitti Lotto-värityskilpailun

Vapaa-ajankalastajien vuosiuistimen väritystä haettiin jälleen kerran alle 18-vuotiaiden nuorten värityskilpailulla. Tänä vuonna vieheeksi oli päätetty Lotto-lippa, jonka runkoon etsittiin kalastavaa sekä näyttävää väritystä. Taitelijoiden vapauksiin kuului myös oikeus valita lipan väri viidestä vaihtoehdosta.

TaneliPirinenvoittolippa16

Noin sadan eri osallistujan teoksista voittajaksi päätyi Fisuun Facebook-sivujen yleisöäänestyksen kautta Taneli Pirisen puna-kelta-harmaa sävyinen väritys punaisella lipalla. Vaappujen tekoa harrastava 15-vuotias porilainen maalarimestari oli tehnyt värityksen lisäksi mukaan mallirungon oikealla värityksellä.
”Kalastaminen on kivointa veneellä vetouistelemalla Merikarvianjoella. Saaliiksi on tullut meritaimenia ja kirjolohia. Suurin taimen on painanut yli 5 kiloa. Myös heittokalastus merellä on hauskaa puuhaa. Mereltä tavoittelen pää-asiassa haukea ja ahventa. Kalastuksessa haaveenani on joskus päästä pyytämään valtamereltä suuria purjekaloja uistellen” kertoo tyytyväinen voittaja toimittajan uteluihin.

Onnea voittajalle ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!

Vuosiviehe 2016 tilattavissa

Bete Lotto (9 g) on vatsalta sekä kyljeltään hälyttävän oranssi mustien sekä punaisten pisteiden sävyttämänä. Kyljen yläosa ja selkä ovat metallinharmaata rosterikuviota kellertävällä pohjalla. Lippa on metallipunainen. Kyseessä on erikoisväri, jota ei ole muualta saatavissa. Lottolipan väritystä valmistetaan vain 400 kappaletta.

SVK:n jäsenseuroilla on mahdollisuus tilata lippoja nuorisotoiminnan rahoittamiseksi hintaan 7 €/ kappale + toimituskulut. Suositushinta ulosmyyntiin on 12 €/ kpl. Toimitus 6 kpl laatikoissa. Tilaukset SVK:n toimistolta puh. 050 5974933 tai jaana.piskonen(at)vapaa-ajankalastaja.fi.

FisuunNilsMaster[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]