Väritä SVK:n juhlavuoden viehe!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Väritä SVK:n juhlavuoden viehe!

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö yhteistyössä Laxman-uistimen kanssa julistaa avoimen viehevärityskilpailun kaikille alle 18-vuotiaille. Kilpailun voittajaväristä teetetään SVK:n 20-vuotisjuhlavuoden vuosiviehe 2020.

Kilpailuvieheenä toimii edellisvuoden tapaan Laxman ”Kisa”-vaappu (90 mm, 29 g), joka on erinomainen vaappu erityisesti hauen ja muiden petokalojen heittokalastukseen, mutta se toimii myös vetouistelussa. Kelauksen pysähtyessä viehe vajoaa pohjaa kohden kylkiään väristäen. Kyseessä ei ole tavallinen uimalevytön ”jerkki”, sillä vaappu ui houkuttelevasti kelaamalla, ja sillä voidaan kalastaa tavallisin kevyin heittokalastusvälinein. Uistimen valmistuksesta vastaa Tmi Grosari-vaaput.

Kilpailuun osallistujien tulee suunnitella uusi värimaailma vaapulle. Vaikutteita voi hakea omista kalastavista suosikkiväreistä, luonnon värimaailmasta tai muuten vain suunnitella tyylikäs viehe.

Väritä alla olevat vaapun kuvat päältä, kyljeltä ja alapuolelta ja lähetä valmiit kuvat meille.


Sivuprofiili


Vatsa


Selkä

Säännöt:
– Kilpailu on avoin kaikille alle 18-vuotiaille nuorille.
– Kilpailun voittaa tyylikkäimmän värityksen suunnitellut kilpailija. Vaapun tulee olla tyylikäs väreiltään ja myös viehe, joka lumoaa kalat iskemään siihen. Mukaan voit halutessasi liittää lyhyen viestin, mistä olet väritysideasi saanut.
– Kilpailuaika on 1.10.2019- 31.1.2020.
– Kilpailun voittaja palkitaan Laxman-uistimen tuotepaketilla. Lisäksi kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan viehesarja.
– Oikeudet vaapun väriin jäävät SVK:lle.
– Kilpailutöitä ei palauteta.
– Kilpailun tuomaristo koostuu SVK:n nuoriso- ja perhetoimikunnasta. Raati valitsee esikarsinnassa kymmenen jatkoon pääsevää väriehdotusta. Lopullinen voittaja ratkaistaan Fisuun-sivujen Facebook-äänestyksessä.
– Kilpailutyöt tulee lähettää yhteystietoineen osoitteeseen Janne Tarkiainen, Päivänkakkarantie 8, 50600 Mikkeli tai janne.tarkiainen(at)vapaa-ajankalastaja.fi[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][wdfb_like_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][fbcomments][/vc_column][/vc_row]