Viehevärityskilpailu 2021

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Väriä vieheeseen!

Syksy saapuu, on aika julkistaa viehevärityskilpailu alkavaksi.

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö yhteistyössä Laxman-uistimen kanssa julistaa avoimen viehevärityskilpailun kaikille alle 18- vuotiaille. Kilpailun voittajaväristä teetetään SVK:n 21- vuoden vuosiviehe.

Kilpailuvieheenä on hauen ja muiden petokalojen heittokalastuksessa sekä vetouistelussa mainiosti toimiva Laxman ”Kisa”-vaappu (90 mm, 29 g). Vaikka vaapun ulkonäkö voi viitata tavalliseen jerkkiin, kyseessä ei sellainen ole, sillä vaappu ui houkuttelevasti myös kelaamalla. Kalastusvälineiksi soveltuvat normaalit heittokalastusvälineet, vaapun valmistuksesta vastaa Tmi Grosari-vaaput.

Kilpailuun osallistujien tehtävänä on suunnitella uusi värimaailma vaapulle. Vaikutteita voi hakea omista suosikkivieheistä, luonnon värimaailmasta tai mistä vain, mikä saa värikynän liikkeelle.

Tulosta ja siis ohessa oleva vaapun kuvat ja väritä ne. Tässä suora linkki kuvaan.

 

 

Säännöt:

– Kilpailu on avoin kaikille alle 18-vuotiaille nuorille.
– Kilpailun voittaa tyylikkäimmän värityksen suunnitellut kilpailija. Vaapun tulee olla tyylikäs väreiltään ja myös viehe, joka lumoaa kalat iskemään siihen. Mukaan voit halutessasi liittää lyhyen viestin, mistä olet väritysideasi saanut.
– Kilpailuaika on 1.10.2020- 31.1.2021.
– Kilpailun voittaja palkitaan Laxman-uistimen tuotepaketilla. Lisäksi kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan viehesarja.
– Oikeudet vaapun väriin jäävät SVK:lle.
– Kilpailutöitä ei palauteta.
– Kilpailun voittajan valitsee SVK:n nuoriso- ja perhetoimikunta.
– Kilpailutyöt tulee lähettää osoitteeseen Janne Tarkiainen, Päivänkakkarantie 8, 50600 Mikkeli tai janne.tarkiainen@vapaa-ajankalastaja.fi

 


Vuosiviehe 2020. Joona Jussila vei voiton viimevuotisessa kisassa

Vuosiviehe tilattavissa
Vuosiviehevärityskilpailu on SVK:n jokavuotinen lapsille ja nuorille tarkoitettu kilpailu, jonka voittajavärityksestä tehdään oikea viehe. Viehevärityskisan viehe on erikoisväri ja sitä voi tilata ainoastaan SVK:lta. Viehe löytyy SVK:n verkkokaupasta.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][wdfb_like_button][/vc_column][/vc_row]