[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hei pitkästä aikaa! Blogi ollut muutaman kuukauden tauolla siitä syystä, että en ole päässyt kalaan. Koko talvena ei kunnon jäitä tännepäin tullut, ja se hetki kun olisi jäille päässyt tuli oltua kipeänä melkein kuukauden päivät. Nyt on avovesikausi avattu ja alan päivittelemään blogia useammin.

Avovesikausi tuli siis korkattua ja pahimmat poltteet sai pois vaikka päivä oli kalojen suhteen haastava. Venemessuilla kun kävi laitteita ihmettelemässä niin lopulta ruutuja ilmestyi veneeseen yksi lisää. Päivän aluksi sai säätää laitteita kuntoon ja asetuksia mieleisiksi päivitysten jäljiltä. Päivä meni lähinnä luodatessa ja auringosta nauttien sillä kalakontakteja ei ollut yhtä ahventa lukuunottamatta. Ahvenkin pääsi irti ennen venettä. Kuhaa lähinnä etsin ja sitä ei löytynyt kuin yksittäisiä kaloja ja välivesikaloja, joita en kumpiaakaan viitsi heittää. Vesi oli noin 2 asteista. Pikkukalaa oli välivedessä tuulen puolen penkoissa ihan hyvin. Näitä paikkoja heitinkin, vaikka kohdekaloja ei luotain näyttänyt.

On ikävä lähteä vesiltä pois, jos on koko päivän ollut kalojen suhteen ihan hukassa eikä sitä päivän koodia ole saanut rikottua. Toivotaan, että ensi reissu sujuisi paremmin, vaikka olihan tuo ihan mahtavaa päästä avaamaan kausi. Menkää ihmiset kalaan ja ulos, hyvää ajanvietettä kaikkien huolien ja rajoitusten keskellä.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][wdfb_like_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][fbcomments][/vc_column][/vc_row]