[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hei!
Avovesikausi on tullut muutama viikko sitten päätökseen ja en ole käynyt kalassa, siksi täälläkin on ollut hiljaisempaa.
Menneenä avovesikautena opin paljon uutta. Välineet ja veneestä ja elektroniikasta lähtien päivittyivät. En osaa yhtä kauden parasta reissua kertoa sillä koko kausi oli mahtava. Uusia vesistöjä, uusia ystäviä keinoja saada kala ottamaan ja löytämään kalaa.
Olin Kalle Paavolan opissa ja osallistuin yhteen kilpailuunkin kipparina. Kauteen mahtui paljon kaloja suurin osa kuhia. Kohdalle osui myös hienoja ahvenia ja haukiakin. Ensi kautena aion tutustua vielä useampaan vesistöön ja mahdollisesti kilpailla. Alla muutama kuva kauden kohokohdista.


Nyt katseet tulevaan pilkkikauteen, jonka aloittamiseen ei tarvi luultavasti kauaa enään odotella. Toivotan kaikille kireitä siimoja niin jäille kuin niille ketkä avovesikauttaan jatkavat.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][wdfb_like_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][fbcomments][/vc_column][/vc_row]