[vc_row][vc_column][vc_column_text]Moi!
Hetken tauko ollut täältä blogin puolelta koulukiireiden ja muiden kiireiden takia. Kalassa olen kuitenkin päässyt käymään nyt kolme sunnuntaita putkeen. Kalat ovat olleet vähän nihkeällä otilla, mutta aina jotain saalista on kuitenkin tullut. Kelit ovat vaihdelleet ja avovesikausi lähenee loppuaan, mutta kyllä tässä muutaman reissun ehtii vielä tehdä.

Kuhaa olen pääosin kalastanut, mutta joukkoon mahtuu yksi haukireissun puolikaskin, joka jäi aika vaisuksi vaikka odotukset olivat korkealla. Sain yhden noin parin kilon hauen shädillä, ja muut kalat loistivat poissaolollaan.
Edellisellä reissulla kuhaa löytyi ihan hyvin, mutta vaikeuksia ilmeni kun täytyi ruveta arpomaan mitä ne söisivät. Kalojen löytäminen on kuitenkin tärkeintä ja jos kalat vielä saa syömään on jo voiton puolella. Kuhat ovat vaatineet erilaista uittoa, ja outoja ratkaisuja jigin mallin, värin ja jigipään painon suhteen. Silti en ole onnistunut sitä ottikonetta löytämään muutamilla viime reisuilla. Saalis on jäänyt laihaksi, mutta jotain kuitenkin. Pari mittakuhaa taitaa olla paras saalis viime kuukauteen, mutta en ole kerennyt kalaan kuin kolmesti.

Paremminkin olisi voinut toki mennä. Pääasia kuitenkin on että pääsee vesille, vaikka kaloilla ei juhlittaiskaan. Tiedossa on vielä varmasti hienoja reissuja tälle kautta ja toivottavasti kalan tulokin tästä paranee. Vielä kerkeää kalaan, joten ei muuta kuin kireitä!
Palataan pian, toivottavasti kalaisamman blogipäivityksen merkeissä![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][wdfb_like_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][fbcomments][/vc_column][/vc_row]