[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hei! Pitkästä aikaa tänne kirjoittelen.
Viikonloppu tuli vietettyä taas vesillä. Lauantaina pääsin tutustumaan vetouistelukilpailuihin, sillä Kinnusen Nico ja Pasi pyysi mukaan Nippon uisteluun. Kilpailukeskus sijaitsi Mobiliassa ja siitä lähdimme Längelmäveden aalloille.

Kisassa oli mukana yli 80 venettä. Puntarille sai tuoda viisi jokaista kalalajia. Jokaisella kalalajilla oli myös oma alamitta. Vapa rajoitus oli kahdeksan. Kilpailu kalat olivat hauki, ahven ja kuha.
Kisa ei alkanut meidän osalta hyvin kun löysimme kiven 30 kilometrin vauhdissa.
Kisaa voitiin kumminkin jatkaa ja saimme vaaput veteen kisan alettua kello kymmenen. Taktiikkamme oli saada ensiksi viisi yli 25 senttistä ahventa ja sitten siirtyä kuhan ja hauen pariin. Saimme alkuun heti yhden mitan täyttävän ahvenen. Sitten saimme yhden hauen ja tätä rataa jatkui pitkin päivää. Yksi kala sieltä täältä. Kala oli siis vähän kadoksissa ja isoilla yksilöillä ei juhlittu. Vetouistelu osoittautui mukavaksi puuhaksi varsinkin jos oli tapahtumaa. Myös takilat ja muut vetouistelussa käytettävät välineet tulivat tutuiksi.

Mukavan päivän jälkeen vesillä kellumassa veimme puntarille neljä ahventa ja neljä haukea. Tuloslistalla olimme sijalla 43. Jatkossakin saatan mukaan lähteä, vaikka kisa ei ollutkaan mittalauta kisa kuten suurin osa viehekalastus kilpailuista nykyään. Tulipahan tämäkin kokeiltua ja on taas kokemusta rikkaampana. Kiitokset vielä Nicolle ja Pasille, että pääsin mukaan!

Sunnuntaina menin omalla veneellä yrittämään ahventa ja kuhaa Tampereen Pyhäjärvestä. Yllätys, yllätys kaloilla ei juhlittu ja saaliiksi tuli kuhatärppejä ja muutama ahven. Hieno päivä silti ja taas opin jotain uutta. Kireitä siimoja kaikille ja palataan kirjoitusten parissa.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][wdfb_like_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][fbcomments][/vc_column][/vc_row]