Vuosiviehe 2020 – Värityskilpailu on ratkennut

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Joona vei voiton ennätyksellisessä vieheen värityskilpailussa

Vuosiviehe 2020

 

Kilpailu vuosivieheen värityskilpailusta on ratkennut. Ennätyksellisen liki viidensadan kilpailuvärityksen joukosta, voittajaksi äänestettiin Joona Jussilan väritys.
12-vuotias Joona kehitti kilpailutyön omia värimieltymyksiään mukaillen. Hän iloitsee, että oma teos voitti lopulta Facebookin yleisöäänestyksessä ja itse vieheestä tuli oikea namupala.

vuosiviehe voittaja 2020

 

Joona on harrastanut kalastusta noin kuusi vuotta. Hän viihtyy kalassa parhaiten kavereiden seurassa.
”Hienointa harrastuksessa on se, kun pääsee kavereiden kanssa nauttimaan luonnosta ja myös kalojen saaminen on koukuttavaa puuhaa”, hän kertoo.
Joona harrastaa kalastusta monipuolisesti muun muassa heittokalastaen, uistellen, onkien, jigaillen ja välillä pyydyskalastaen. Vaajakoskelainen Joona tykkää käydä kalassa kodin lähivesillä. Jyväskylän lähistöllä on kuulemma paljon hyviä ottipaikkoja. Tarkkoja kala-apajia hän ei kuitenkaan paljasta sen enempää. Joona haaveilee vielä jonain päivänä pääsystä Kaldoaivin erämaahan ja haaveena olisi saada siiman päähän ainakin rautu.
Palkintona voitosta Joona saa Laxman-uistimen tuotepaketin, joka sisältää myös voittajavärityksestä tehdyn uistimen. Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvonnassa onni suosi mikkeliläistä Niko Valjakkaa. Hänelle lähtee palkintona viehesarja.
Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille!

Vuosiviehe tilattavissa
Vuosiviehevärityskilpailu on SVK:n jokavuotinen lapsille ja nuorille tarkoitettu kilpailu, jonka voittajavärityksestä tehdään oikea viehe. Toista vuotta peräkkäin vuosivieheenä on Grosarin Laxman, joka tunnetaan maan mainiona haukivieheenä. Viehevärityskisan viehe on erikoisväri ja sitä voi tilata ainoastaan SVK:lta. Viehe löytyy SVK:n verkkokaupasta.
Vuosiviehettä valmistetaan ainoastaan 200 kappaletta, joten jos haluat omasi, kannattaa olla nopea.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][wdfb_like_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][fbcomments][/vc_column][/vc_row]