Vaapunvärityskisa 2015 ratkennut

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Hauen kalastaja Atte suunnitteli vuosivaapun

Vuoden 2015 vuosivaapun värityskilpailu keräsi mahtavan osanoton. Lähes 250 upeaa väritystä kisasi tämän vuoden värityksen voitosta. Raati valitsi kisan voittajaksi seitsemän vuotiaan Atte Kavoniuksen raikkaan värityksen. Voittajavaapussa on vihreä selkä, keltainen kylki sekä vaalea vatsa. Selkää koristaa punainen makrillikuvio ja kylkiä siniset pisteet. Hileet selässä ja vatsassa luovat lopullisen silauksen.
Sammatista kotoisin oleva Atte kertoo värimaailmaltaan samantyylisten vaappujen miellyttäneen kaloja viime kesänä. Vieheitä ja kalastusta nuori kalastaja on harrastanut eniten isän kanssa heittokalastaen sekä pilkkien. ”Saaliiksi on tullut isojakin haukia lähivesiltä. Lisäksi saalissa on ollut kuhia sekä ahvenia. Hienointa kalastuksessa ovat kalan tärpit. Kala on hyvää myös ruokapöydässä ja savustettu kuha on parasta” kertoo tyytyväinen voittaja.

Atte kavonius2015  Atte on ehtinyt jo tänä keväänä siikaonglle.

 

 

 

 

 

 

 

Vaappu2015web  Tämän vuoden vuosivaappua tehdään vain 200 kappaletta.
Oman vaappusi voit tilata SVK:n verkokaupasta tai toimistolta  toukokuun lopulta alkaen.
http://vapaa-ajankalastaja.fi/kauppa/

 

 

 

Yhteistyössä:

NilsMaster

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][fbcomments width=”400″ num=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][wdfb_like_button][/vc_column][/vc_row]