Äänestä ja vaikuta!
 Autetaan yhdessä nuoret kalaan

Nyt sinulla on mahdollisuus antaa äänesi ja auttaa nuoria kalastusharrastuksen pariin, sillä Suomen Vapaa-ajankalastajien Fisuun-toiminta (nuorisotoiminta) on valittu mukaan Partioaitan 365-klubin Ympäristöbonuskohteiden äänestysvaiheeseen.

Me Suomen Vapaa-ajankalastajat olemme yhdessä vapaa-ajankalastajapiirien ja kalastusseurojen kanssa järjestäneet toimintaa lapsille ja nuorille useita vuosia. Lasten ja nuorten kalastusharrastuksen edistäminen, Fisuun-toiminta, on yksi tärkeimpiä toimintamme osa-alueita, jonka kautta 10–20 000 lasta ja nuorta pääsee vuosittain kädestä pitäen tutustumaan kalastukseen leirien, kerhojen sekä erilaisten tapahtumien kautta.

Ympäristöbonus auttaa lapsia ja nuoria pääsemään entistä laajemmin kalastusharrastuksen pariin, sillä sen avulla voisimme hankkia heille kalastusvälineitä sekä edistää toimenpiteitä, joilla saamme mukaan lisää lasten ja nuorten kalastustapahtumien järjestäjiä ja toiminnalle tärkeitä aikuisia – ihan niitä konkreettisia vavan varressa -opastajia!

Äänestä  ja olet tukemassa Fisuun-toimintaamme, jonka avulla voimme entistä paremmin auttaa lapsia ja nuoria löytämään hyvän luontoharrastuksen, joka tarjoaa myös kavereita ja tietoa vesiluonnosta kestävän luontosuhteen perustaksi.

Äänestyskohteista viisi eniten ääniä saanutta valitaan Ympäristöbonuksen saajiksi.

Äänestysaika: 13.11.–10.12.2023

Ketkä voivat äänestää: kaikki Partioaitan 365-klubin jäsenet. Jäsenyys ja liittyminen ovat ilmaisia ja onnistuvat äänestyssivun kautta.

Äänestykseen: https://www.partioaitta.fi/365-klubi/ymparistobonus/aanestys/

Äänestyksen tulokset julkaistaan tammikuussa 2024.