[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3482″ img_size=”640×450″ alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3490″ img_size=”640×450″ alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Koulu ja syksy on päässy kivasti käyntiin. Mulla jatkuu opinnot toista vuotta taas Paraisilla Livian kalatalousoppilaitoksella.  Tämän vuoden jälkeen koulua olis jäljellä vielä yks vuosi. Opiskelun lisäksi touhutaan paljon kalastuksen parissa koulukavereiden kanssa. Olemme nytten monesti lähteneet koulupäivän jälkeen Lohenrenkaalle kalalle poikapoppoolla. Matka autolla sinne asuntolaltamme kestää noin tunnin verran.

Lohenrengas on yksityinen virkistyskalastuspaikka Huhdanmäen kupeessa, Mutaisten kylässä, Salon kaupungissa. Paikka sijaitsee Teijon kansallispuiston läheisyydessä. Alueella on kolme lohikaloille rakennettua luonnonmukaista järveä. Joka järvestä ollaan kaloja saatu. Oikeanlaisilla perhoilla ja uittotekniikalla järvistä saa huijattua vaikka kuinka monta fisua 🙂 Niihin on istutettu kirjolohta, taimenta, siikaa sekä rapuja. Meidän saaliiksemme on ainoastaan jäänyt kirjolohta. Lohenrenkaalla voi kalastaa kaikilla vapavälineillä. Me ollaan kalastettu virvelillä ja perholla.  Perhokalastus on hieman vaativampaa siellä sillä paikka on keskellä metsää ja puita on ympäriinsä.  Vaatii vähän taitoa ettei ole vieheet puussa kiinni. Heittolaitureita on kyllä rakennettu alueelle monta ja niistä on hyvä kalastaa ja harjotella heittoja.

Viime reissusta jäi käteen itselleni yksi kirjolohi, jonka sain perhokalastamalla. Mukana minulla oli myös GoPro, jolla sain tallennettua kalan väsytyksen. Myös ystäväni Jokella oli kuvausvermeet mukana sillä hän tekee Youtubeen videoita nimellä Nordic Fishing Addicts. Lähipäivinä voitte katsoa videon kalareissustamme hänen kanavaltaan. Lohenrenkaalla järjestetään myös usein Suomen SM -perhokalastuskisojen karsintoja ja muita kilpailuita, joten kyseessä on aika tunnettu kohde.

Lohenrenkaalla kalastus on mukavaa. Paikka on rauhallinen ja kaunista metsäaluetta. Päivänpäätteeksi olemmekin vielä paistaneet makkaraa paikan laavulla. Paikka on iloksemme auki vuoden jokaisena päivänä ja luvankin saa helposti ostettua läheisyydestä sijaitsevasta kioskista. Paikka kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa. Luvat maksavat 10€ perholle ja 5€ virvelille vuorokausi. Paikanpäällä on aina mukava henkilökunta ja sieltä voi lähteä aina hyvin mielin pois ja palata uudelleen ensikerralla.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3493″ img_size=”640×450″ alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3494″ img_size=”640×450″ alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][/vc_row]